ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η ιστορία μας με το ελαιόλαδο ξεκίνησε, συνεχίζεται και εξελίσσεται στο Δοξάτο της Δράμας, τον τόπο όπου η τρίτη γενιά της οικογένειας Μαλέα διατηρεί την οικογενειακή ελληνική παράδοση αλλά και καινοτομεί-πρωτοπορεί, φροντίζοντας με σύγχρονα μέσα και εξελίσσοντας ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της φύσης, την ελιά.

Οικογενειακή παράδοση

25 χρόνια

~

Βραβευμένη ποιότητα

Premium olive products

Z

Ιστορία και Παράδοση

Εγγυημένα προϊόντα

Ελαιώνες της Maleas Estates στο Δοξάτο

Όπου συλλέγουμε τον καρπό της ελιάς

Όλα ξεκινούν στους ελαιώνες μας που βρίσκονται στο Δοξάτο, στα Κύργια και στην Αγορά της Δράμας και περιλαμβάνουν ελαιόδεντρα ποικιλίας Χαλκιδικής και Μεγάρων, από το μείγμα των οποίων παράγεται το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό και το αγουρέλαιό μας. Στους ελαιώνες μας συλλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τον καρπό της ελιάς, προσπαθώντας να αποφύγουμε κάθε τραυματισμό του και μετέπειτα τον μεταφέρουμε στο δικό μας σύγχρονο ελαιοτριβείο και τυποποιητήριο, βιολογικών προτύπων και ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Την στιγμή της συγκομιδής βρισκόμαστε στους ελαιώνες προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι θα συλλεχθεί η καλύτερη ποιότητα των καρπών της ελιάς. Στην συγκεκριμένη φάση η προσεκτική συγκομιδή των αποκλειστικά ποιοτικών, υγιών καρπών αποτελεί πρωταρχικής σημασίας προϋπόθεση, στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη βάση.

ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Σύγχρονη τεχνολογία
Οικογενειακή παράδοση

Ελιές του Ελαιώνα Maleas Estate

Από την ελιά...

Λίγα λόγια για τον ελαιώνα μας στο Δοξάτο Δράμας

Ελαιόλαδο από ελιές

παράγουμε...

Ελαιοτριβείο τελευταίας τεχνολογίας και βιολογικής παραγωγής.

Maleas Estate Premium Blend Extra Virgin Olive London IOOC Silver 2021

...ποιότητα!

Στο online Shop μας μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας.

Η μεταφορά των καρπών ελιάς

Ψυχρή έκθλιψη και βιολογική παραγωγή

Η μεταφορά των καρπών από τους ελαιώνες μας στο ελαιοτριβείο μας γίνεται άμεσα, εντός ολίγων ωρών, σε μικρά τελάρα που διαθέτουν ειδική πιστοποίηση για μεταφορά τροφίμων. Η άλεση (έκθλιψη) γίνεται και αυτή άμεσα, μόλις λίγες ώρες μετά τη συλλογή του καρπού. Ακολουθούμε την μέθοδο της εν ψυχρώ έκθλιψης, προκειμένου να υπάρχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα ποιότητας.

Φυσικά, τηρείται αυστηρά εκ μέρους μας ο πλήρης έλεγχος της διαδικασίας της έκθλιψης και της βιολογικής παραγωγής. Είμαστε εκεί σε κάθε βήμα της παραγωγής εξασφαλίζοντας όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας των προτύπων της βιολογικής παραγωγής. Με τους παραπάνω χρυσούς κανόνες παράγεται το μοναδικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αγουρέλαιο της Maleas Estate.

Βιολογική παραγωγή εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου από την Maleas Estate

ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Σε όλη την Ελλάδα

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Μέσω τραπέζης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εγγυημένα προϊόντα

0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Shop
   Υπολογισμός μεταφορικών
   Apply Coupon