Χρυσή διάκριση κατακτά το Premium Blend στον Διεθνή Διαγωνισμό Athena 2023 – athenaiooc 2023!

 1. Home
 2. Ειδήσεις
 3. Χρυσή διάκριση κατακτά το Premium Blend στον Διεθνή Διαγωνισμό Athena 2023 - athenaiooc 2023!
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Premium Blend της Maleas Estate

24. Μαΐου 2023

Από Maleas Estate

Χαρούμενα νέα για το αγουρέλαιο μας!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το αγουρέλαιο μας, το Premium Blend της Maleas Estate, κατέκτησε την Χρυσή Διάκριση στον Διεθνή Διαγωνισμό Athena International Olive Oil Competition – athenaiooc 2023. Αυτή η διάκριση αποτελεί μια ένδειξη της υψηλής ποιότητας και της αφοσίωσής μας στην παραγωγή αρίστου εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου.

Ο Διαγωνισμός ATHENA IOOC 2023 είναι ένας δυναμικά ανερχόμενος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου και ο μοναδικός στο είδους του που διεξάγεται στην Ελλάδα. Κριτές διεθνούς εμβέλειας, εμπειρογνώμονες στον χώρο του ελαιολάδου, καλούνται να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν ελαιόλαδα, τα οποία πρέπει να κατηγοριοποιήσουν, αναγνωρίζουν την ποιότητα και την αυθεντικότητα τους. Ανάμεσα σε εκατοντάδες εξαιρετικά ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο, το Premium Blend μας ξεχώρισε και αναδείχθηκε στη χρυσή κατηγορία!

Αυτή η Χρυσή Διάκριση αποτελεί αναγνώριση όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλους εσάς που εμπιστεύεστε το ελαιόλαδό μας και το υποδέχεστε στο σπίτι σας καθημερινά. Η στήριξή σας και η εκτίμησή σας μας ενθαρρύνουν να συνεχίζουμε να προσφέρουμε ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας και να εξελίσσουμε την τεχνογνωσία μας.

Athena Gold 2023 Premium Blend Maleas Estate, GOLD AWARD

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν…

Δραμοινογνωσία 2024

Δραμοινογνωσία 2024

Επισκέψιμο το ελαιοτριβείο μας στην 9 χρονιά της Δραμοινογνωσίας Φέτος, όπως και πέρσι, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για...

0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Shop
   Υπολογισμός μεταφορικών
   Apply Coupon