Συγχρονο ελαιοτριβειο

Ελαιοτριβείο τελευταίας τεχνολογίας, οικολογικής σχεδίασης και βιολογικής παραγωγής.
Τεχνικές προστασίας περιβάλλοντος

Maleas Estate Premium Blend Extra Virgin Olive London IOOC Silver 2021

Σύγχρονο ελαιοτριβείο.

Οικολογικής σχεδίασης, βιολογικής παραγωγής

elaiotriveio kainotomes idees1

Ελαιοτριβείο με καινοτόμες ιδέες

Έχοντας ως βασικό άξονα τα ευρωπαϊκά πρότυπα δημιουργήσαμε στο Δοξάτο τις σύγχρονες  εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου και τυποποιητηρίου μας.

Προστασία περιβάλλοντος

Προστασία του περιβάλλοντος

Εφαρμόζοντας ποικίλες τεχνικές συνδράμουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιούμε τα φύλλα της ελιάς για φυσικό λίπασμα και βιοαέριο για ηλεκτρικό ρεύμα. 

Ελαιοτριβείο

Προϊόντα από παρθένο ελαιόλαδο

Δημιουργούμε προϊόντα από εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο σε δικό μας ελαιοτριβείο και στο τυποποιητήριό μας τα συσκευάζουμε σε πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Σε όλη την Ελλάδα

~

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Μέσω τραπέζης

Z

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εγγυημένα προϊόντα

Ελαιοτριβείο τελευταίας τεχνολογίας

Τεχνικές προστασίας περιβάλλοντος

Το 1997 η οικογενειακή επιχείρησή μας δημιούργησε στο Δοξάτο Δράμας, τον τόπο μας, τις εγκαταστάσεις ελαιοτριβείου και τυποποιητηρίου της ακολουθώντας έναν πρωτοποριακό για την εποχή μας σχεδιασμό, καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες, έχοντας ως βασικό άξονα τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τεχνικές και κανόνες της βιολογικής παραγωγής εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου. Εδώ παράγουμε το δικό μας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, το μοναδικό ελαιόλαδο από τους καρπούς της ελιάς των ελαιώνων μας αλλά και αναλαμβάνουμε την παραγωγή εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου για πολλούς ελαιοπαραγωγούς της Δράμας, των Σερρών, της Καβάλας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Το ελαιοτριβείο-τυποποιητήριο αποτελεί ένα από τα κρίσιμα στάδια παραγωγής εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου, καθώς αποτελεί το στάδιο της επεξεργασίας του καρπού της ελιάς, ένα στάδιο από το οποίο εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό η ποιότητα του φυσικού χυμού του ελαιόλαδου και η επιτυχής απόδοση της γεύσης, των αρωμάτων και των συστατικών του.

Ελαιοτριβείο - Ελαιόλαδο από ελιές

ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Σύγχρονη τεχνολογία
Οικογενειακή παράδοση

Ελιές του Ελαιώνα Maleas Estate

Από την ελιά…

Λίγα λόγια για τον ελαιώνα μας στο Δοξάτο Δράμας

Ελαιόλαδο από ελιές

παράγουμε…

Ελαιοτριβείο τελευταίας τεχνολογίας και βιολογικής παραγωγής.

Maleas Estate Premium Blend Extra Virgin Olive London IOOC Silver 2021

…ποιότητα!

Στο online Shop μας μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε τα προϊόντα μας.

Ελαιοτριβείο τελευταίας τεχνολογίας

Ποιότητα, εμπειρία, προστασία του περιβάλλοντος

Στο ελαιοτριβείο μας εφαρμόζουμε πιστά ποίκιλες τεχνικές προστασίας του περιβάλλοντος και ανακύκλωσης. Ειδικότερα, από την διαδικασία της επεξεργασίας και παραγωγής τίποτα δεν πετιέται και τίποτα δεν είναι άχρηστο για την Μaleas Εstate. Όλα χρησιμοποιούνται με φυσικό τρόπο για την απόδοση φυσικής ύλης. Όλα αποδίδονται στην ίδια την φύση. Χρησιμοποιούμε τα φύλλα των καρπών της ελιάς προκειμένου να δημιουργήσουμε φυσικό λίπασμα για τους ελαιώνες μας.

Χρησιμοποιούμε ελαιοπυρήνα, δηλαδή το στερεό απόβλητο της διαδικασίας έκθλιψης του ελαιοκάρπου για την δημιουργία καύσιμης ύλης (πυρηνόξυλο). Χρησιμοποιούμε μέχρι και τα απόβλητα νερά του ελαιοτριβείου μας καθώς μέσω συνεργασίας μας με εταιρία βιοαερίου παράγεται βιοαέριο για ηλεκτρικό ρεύμα είτε ακόμη και λίπασμα. Τέλος, ακόμη και η τυποποίηση του ελαιόλαδού μας γίνεται σε ειδικές, πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες που συμβάλλουν στην βιωσιμότητα και την βιολογική κατανάλωση.

Άξονας της επιχειρηματικής μας δράσης ήταν, είναι και θα είναι το τρίπτυχο της ποιότητας, εμπειρίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Με μεράκι, πάθος και αγάπη για το εκλεκτό αγαθό της ελληνικής γης, την ελιά, ακολουθούμε, αντλούμε και εφαρμόζουμε πλήρως στο ελαιοτριβείο μας τις χρυσές τεχνικές της βιολογικής παραγωγής, της παραγωγής που θα φέρει στο τραπέζι σας το μοναδικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της Μaleas Estate.

Τεχνικές προστασίας περιβάλλοντος

ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Σε όλη την Ελλάδα

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ

Μέσω τραπέζης

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εγγυημένα προϊόντα

Ελαιοτριβείο

Ελαιόλαδο: Οικογενειακή επιχείρηση

Η εργασία μας στο ελαιοτριβείο

Η εργασία μας όμως δεν τελειώνει στο στάδιο της παραγωγής, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες επιχειρήσεις. Η οικογενειακή μας επιχείρηση, η Μaleas Εstate, διαθέτοντας δικό της ελαιοτριβείο αλλά και σύγχρονο τυποποιητήριο, αναλαμβάνει να σας παραδώσει τα εκλεκτά προϊόντα εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου της επιλογής σας, αναλλοίωτα και σφραγισμένα στις ειδικές και πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες μας, συμβάλλοντας με πάθος στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση της βιολογικής γεωργίας. Μέσω των συγκεκριμένων συσκευασιών διατηρούμε την εκλεκτή γεύση και τα πλούσια αρώματα του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδού μας, παρέχοντας σε εσάς εχέγγυα υψηλής ποιότητας, ποιότητας που δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα πουθενά αλλού

0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Shop
   Υπολογισμός μεταφορικών
   Apply Coupon